over infoFrankrijk.nl

Welkom op infofrankrijk.nl! Als je net als ik, Edwin, gefascineerd bent door Frankrijk, dan ben je hier op de juiste plek. Van jongs af aan was ik betoverd door de schoonheid en de rijke cultuur van dit prachtige land. Mijn dromen hebben mij uiteindelijk naar mijn geliefde vakantieland gebracht, waar ik nu woon. Kijk maar eens op www.maisonvivreplus.com of www.gitelagrange.com

Op deze website, infofrankrijk.nl deel ik mijn ervaringen en kennis over het leven in Frankrijk. Of je nu droomt van een verhuizing naar Frankrijk en daar wilt gaan leven, op zoek bent naar inspiratie voor je volgende vakantie en regio’s, of gewoon meer wilt leren over de Franse cultuur, ik sta klaar om jou te helpen met informatie, tips en persoonlijke verhalen. Ook wanneer je wilt gaan ondernemen in of met Frankrijk dan staan er interessante blogs.

Door mijn ogen ontdek je de verborgen parels van Frankrijk, van de levendige steden tot de rustige plattelandsdorpjes. Ik vertel je over de Franse levenswijze, lokale gewoonten en natuurlijk de heerlijke Franse keuken. Samen verkennen we alles wat dit land te bieden heeft.

Infofrankrijk.nl is meer dan een website; het is een gemeenschap voor liefhebbers van Frankrijk. Hier kun je jouw passie voor Frankrijk delen, vragen stellen en connecties maken met anderen die jouw interesse delen. Dus, of je nu een doorgewinterde Francofiel bent of net je reis begint, ik nodig je uit om deel te nemen aan onze gemeenschap.

Laten we samen de magie van Frankrijk verkennen!

Met hartelijke groet,

Edwin